5 Ağustos 2019 Pazartesi

Kestel Düğün Salonları


Kestel Düğün Salonları

Bursa ilinin 12 kilometre doğusunda yer alan Kestel ilçesinde bir düğün organizasyonu planlıyorsanız, çok sayıda seçeneğiniz var demektir. Kestel ilçesinde birçok düğün salonu bulunuyor. Kestel düğün salonları arasından, genç çiftler tarzına en uygun olan salonu tercih ederler. Aynı zamanda düğüne davet edilen konukların rahat ulaşım sağlayabilmeleri için de ulaşımı kolay bir salon seçilir. Düğünün gerçekleştiği saatler arasında farklı organizasyonlar sunan düğün salonları hem evlenecek çiftler hem de davetlileri için her konu büyük bir dikkatle düşünülmüştür.

Kestel Düğün Salonları Özellikleri

Genç çiftlerin isteğine göre tasarlanmış açık alan ve kapalı alana sahip düğün salonları bulunur. Açık alana sahip olan düğün salonları, hava şartlarına göre her zaman hazırlıklıdır. Düğün törenini ve konukların mağdur olmaması için yağmur yağması gibi durumlarda tüm önlemler alınmıştır. Büyük şemsiyeler hem güneşten hem de yağmurdan korunma amacı ile her masada kullanılır. Kapalı alana sahip olan düğün salonları en az 300 ila 500 kişi arasında konuk ağırlayabilme imkânına sahiptir. Yemekli veya yemeksiz davetiye mümkündür. Bütçenize uygun olması halinde yemekli ve hafta sonu organizasyonlarını tercih edebilirsiniz. Hafta içi yapılan organizasyonlar, hafta sonuna oranla daha uygun fiyatlıdır. Açık alanı bulunan davet salonları, Kestel ilçesinin eşsiz manzarasından da yararlanır. Işıklı ses ve sahne hizmetleri bulunur. Organizasyon ekibi getirilebilir ve aynı anda düğün salonunda organizasyondan sorumlu personeller bulunur. Yemekli düğün daveti seçmişseniz menüdeki yemeklerde değişiklik yapabilme imkânına da sahipsiniz.

Kestel Düğün Salonları Hakkında Birkaç Ufak Bilgi

Bursa iline ait Kestel ilçesinde ve yakınlarında düğün yapacaksanız, bölgedeki tüm salonları tek tek ziyaret ederek seçim yapabilirsiniz. Düğün salonları aynı zamanda kına geceleri için de hizmet vermektedir. Akşam gerçekleştirilen düğün ya da kına gecesi davetler genel olarak gece 24.00 civarına kadar sürebilir. Bazı düğün salonlarında otopark hizmeti de bulunur. Otopark hizmeti sayesinde gelin arabası ve konukların araçlarını rahatça park etmeleri sağlanır. Düğün sonuna kadar dilerseniz canlı müzik hizmeti de alabilirsiniz. Kapalı alanda yapılacak düğünlerde herhangi bir tehlike yaşanmaması amacı ile havai fişek ve benzeri ürünler kullanılmamaya özen gösterilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder